Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

vrijdag 25 juli 2008

Afscheid van Afrika




We weten het: dit is niet echt een foto voor twee wereldreizigers. Maar we hebben in Zuid-Afrika even lekker kunnen genieten van het goede leven: de wijn is hier heerlijk en we realiseren ons dat we de komende 2 maanden in Indonesie waarschijnlijk geen wijn meer zullen drinken!

Komende zondagmorgen heel vroeg vertrekken we naar Singapore. Door ons wereldticket moeten we via Hong Kong vliegen. Een heel eind om, dus dat wordt een pittige reis. Maandag rond het middaguur lokale tijd moeten we in Singapore arriveren. We blijven daar 3 nachten.
Het is ons gelukt om vanuit hier kaarten te bemachtigen voor het beroemde theater/opera Esplanade in Singapore. Dinsdagavond zitten wij in de loge! We kijken er enorm naar uit.
7 jaar geleden hebben we Singapore al eens bezocht en we vinden het een heerlijke stad om even te kunnen wennen aan het Aziatische leven. Een grote overstap vanuit leeg Afrika.

Donderdag 31 juli vliegen we door naar Padang in West-Sumatra, waarna we per bus doorreizen naar Lake Maninjau. Deel 2 van onze reis gaat beginnen!

We hebben de afgelopen periode heel goed kunnen merken hoe belangrijk het is om thuis een goede bewindvoerder te hebben die al je zaken regelt wanneer je weg bent. Bijna dagelijks gebeuren er wel kleine of grotere dingen die attentie en soms aktie vragen. Wanneer je weg bent moet je er blindelings op kunnen vertrouwen dat er iemand is die deze zaken voor je in de gaten houdt en op tijd aktie onderneemt. Gelukkig hebben wij zo iemand gevonden: Annemiek, ontzettend bedankt voor al je hulp tot nu toe!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het woord 'bewindvoerder' spreekt mij wel aan. Goede reis en veel sterkte zonder wijn!

Liefs, Annemieke

Unknown zei

Hee Dikkie Diks!
Nou, dat ziet er wel relaxed uit op het terras bij ons Daantje;-) En Regine weer met een stralende lach, ook fijn om te zien.
Alvast goede reis voor morgen!
XX
Bianca alias DD2