Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

woensdag 28 mei 2008

Botswana



We zijn de afgelopen dagen in de middle of nowhere geweest, op campings zoals op de foto. Mijlen van ruimte en prachtige zonsondergangen! In onder andere Nxai Pan National Park, ten oosten van Maun in Botswana hebben we al heel veel wild gezien. Olifanten, giraffes, gnoes, zebra's, nijlpaarden, gieren, sprinkbokken, impala's, bat-eared foxes (heel leuk, zacht met grote oren), jakhalzen etc!!! Het was echt supermooi en onwezenlijk dat we deze dieren nu met eigen ogen in het wild zien. Ik blijk erg goed in vuurtjes stoken, geen dameswerk, maar toch. In het huidige internet cafe in Maun kregen we een virusmelding, dus we durven nu nog niet meer foto's op de blog te zetten. We proberen elders enige wildfoto's te publiceren.

3 opmerkingen:

Sylvia van Drielen zei

Hoi Regine en natuurlijk Frits,
De blog is nu al heel leuk om te volgen. Ga ontzettend genieten, het is waarschijnlijk de "once in a lifetime".
Groetjes,
Lina en Sylvia

Anoniem zei

Ha F&R,
Die daktent fascineert mij enorm, geweldig, dat laddertje vooral doet t m, ik heb nog nooit eerder zoiets gezien. Heel veel plezier verder. Groetjes Jacqueline

Anoniem zei

En trek je dat laddertje dan 's avonds in zodat er geen olifanten omhoog kunnen klimmen?
Regine, je ziet er uit als een vrouwelijke crocodile hunter. Heel stoer. Zeker als je ook nog zelf vuur kunt maken zonder hulp van een oerman als Frits.

Liefs, Amiek