Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

woensdag 28 mei 2008

Beesten in Botswana











Allereerst: iedereen dank voor de leuke reacties op onze blog!
Om in de parken te komen waar we bovenstaande foto's hebben gemaakt, hebben we een weg met enorm diep zand moeten bedwingen. Een paar principes zijn belangrijk: lucht uit de banden laten lopen, hard rijden, nooit stoppen, dus go, go go!! Daar heb je dus een stoere man voor nodig en die heb ik. We zijn er goed doorheen gekomen. De komende negen dagen gaan we naar Moremi en Chobe. In Moremi eerst 4 dagen naar Xakanaxa, dan 1 nacht aan de North Gate. Dan door naar Chobe: 2 dagen in Savuti en 2 dagen in Ihaha. Daarna duiken we weer op bij de grens met Namibie in het uiterste noordoosten: Kasane. Morgenochtend vroeg vertrekken we. In deze parken zijn geen winkels, geen benzine stations, geen drinkwater, dus ook geen internet. Vandaag kopen we de voorraden voor de komende dagen.

8 opmerkingen:

zusje zei

Allemachies dat ziet er allemaal heel goed, leuk, spannend en avontuurlijk uit! Hoe voelde dat om daar zo sávonds aan je eigen gemaakte kampvuur te zitten. Is dit het ultieme genieten?
Kijk je ook even in je schoenen voor je ze weer aan doet s'morgens.
In nederland bakken regen momenteel. Je mist dus niets ;-)
Luitjes lekker genieten...

Gr Marlies

Anoniem zei

Wat een mooie foto,s heb je gemaakt,prachtig!Heel leuk vinden we ook de daktent op jullie auto.Je moet wel stil liggen want anders kiept tie, denk ik zo.
In elk geval een goede reis verder door de bush Kijk goed uit!
Bedankt voor jullie telefoontje vanochtend.

Groetjes en Knufs van Pa en Ma S.

Anoniem zei

Ha lieverds,
Wat een leuke foto`s! Wij zitten nu in Barcelona en genieten van de omgeving (neen, geen wilde beesten) en lekkere tapas! Het gaat gelukkig allemaal goed en daar genieten we van!
Als we weer terug zijn zullen we wat uitgebreider mailen.
Liefs,
Jacqueline en Bianca

Anoniem zei

Hoi F&R,

Ziet er lekker uit zo'n kampvuurtje met een beetje vino en zo! Het is natuurlijk ook dortig weer. Hebben jullie ook al leeuwen gezien of gehoord?
Groetjes

Arjan en Martine

Anoniem zei

Ha liefies!
WOW, wow en nog eens wow. Mijn zus is veranderd in in een ware survivorwoman! En een schoonbroer die over onbedwingbare zandwegen scheurt. Die zandweg zag er heel heftig uit! Hebben jullie ook van die rasterplaten bij je voor die soort wegen? (Ik kijk ook wel eens Discovery;-)) Die tentauto is ook echt een geinig ding! He lieffies, duty calls, ga boodschappen doen. Laat je niet in de ' biehaint' bijten door enge 'gogga's'. Nu jullie in Z.A. zijn geweest, moet je weten wat dat betekent!
Dikke kus. Geraldine

Anoniem zei

Kampvuur, tentje, flesje wijn, wat ontzettend vervelend voor jullie. Wij (Claire et moi) werken wel gewoon door. Geintje, dat tentje lijkt ons wel heel erg romantisch. Blijven bloggen.
Sylvia van Drielen

Annette zei

Wat zit je daar heerlijk aan je tafeltje, Regine, in het mooie Afrikaanse landschap. En wat maken jullie prachtige foto's !
Mooie en behouden reis verder.

Groetjes,
Annette (van het weetjewel-Weena)

Anoniem zei

Ha stoere man en pyromaantje,
Het voordeel van zo'n daktent is dat je een giraffe 's ochtends recht in de ogen kunt kijken
en in aansluiting op de pragmatische email van zuslief Marlies, zet die schoenen toch ook maar op het dak, groetjes, Jacqueline