Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

zondag 18 mei 2008

Tante Margriet








Na het -voor mij toch wel moeilijke- afscheid op donderdag, zijn we na een hele voorspoedige reis aangekomen bij mijn tante Margriet in Zuid-Afrika. Het is ontzettend leuk haar weer te zien na tien jaar! Ook haar dochter Ingeborg met haar kinderen hebben we al ontmoet. Mijn nichtje is echt helemaal niets veranderd. Het leuke van een ander continent is dat alles anders is. De huis-, tuin-, en keukenvogels, de mensen en... de winkels!! Frits heeft het paradijs ontdekt. Een winkel met een waanzinnige sortering vlees, groente, vis, et cetera. Wij hebben onze ogen uitgekeken. Gisteren zijn we met mijn tante naar de Botanische tuin geweest. Een prachtig park, waar nu wel de herfst heerst, want de seizoenen zijn hier natuurlijk omgekeerd. Morgen gaan we met zijn drieen naar Pretoria. Daar heb ik erg veel zin in. Zodadelijk eerst nog even inslaan voor de Braai van vanavond en sigaren kopen voor Frits voor in Botswana bij de zonsondergang. Lieve mensen, dit was ons eerste bericht uit den vreemde.


6 opmerkingen:

zusje zei

Heee wat ontzettend leuk dat jullie op pad zijn. En bij tante Magriet nog wel ;-) Magriet je ziet er goed uit hoor op de blog! Eigenlijk proberen om weer te skypen...
Braai ze vanavond.
Veel plezier en geniet ze met z'n allen!

Hartelijke groet uit Veenendaal,
Ernst Marlies Jinke en Yasmin.

Anoniem zei

Tante Margriet heeft haar haar afgeknipt!!! Geen vlecht meer. Ziet er goed uit! En wat een mooi huis en vogels. Enjoy de braai en de sigaren.
Veel liefs, Geraldine

Anoniem zei

Lieve allemaal,net de leuke foto's bekeken.Toppie om daar te zijn.
'k Heb net 2 foto's gestuurd naar tante Margriet. Zijn ze goed aangekomen?
Nog veel plezier en de hartelijke groeten van Pa en Ma S.

Anoniem zei

Mooie foto's en goede vooruitzichten! was het leuk in Pretoria? liefs, jacqueline

Anoniem zei

En wat gaat er vanavond op de braai, struisvogel of gnoe? Goede reis morgen!

Liefs Amiek

Anoniem zei

Ha F&R,
Wat een warm onthaal in Zuid Afrika. Leuk om bij familie te beginnen, dan is het gelijk vertrouwd.
Heb je de Afrikaanse piri piri op de braai al geprobeerd? Goed voor verkoudheden, de stoom komt je oren uit, seriously hot!
Wij vonden het heel jammer dat wij niet op jullie feestje aanwezig konden zijn, maar zijn nu al verslaafd aan jullie blog. Een heel goede reis toegewenst.
Jacqueline & Cor uit Rotjeknor