Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

woensdag 21 mei 2008

Windhoek, Namibie

Gistermiddag zijn we na een vertraagde vlucht geland op het vliegveld van Windhoek. Wat een ruimte in dit land! In Amerika zei iemand ons ooit: We have lots of nothing. Nou dat is hier zeker ook het geval. We beginnen er nu echt zin in te krijgen. Zo dadelijk de 4x4 ophalen en dan op weg richting Botswana.

Gisteravond gegeten in Joe's Beerhouse. Een zeer aparte ervaring. Enorme grote mannen (daar ben ik een kleintje bij!) die in het Duits grote lappen vlees met meters bier bestellen bij kleine Afrikaanse vrouwen. Een zeer surrealistisch geheel.
Op straat is het hier rustiger dan in Zuid-Afrika. Veiliger, maar ook hier geldt niet over straat na het vallen van het donker. We moeten er nog steeds aan wennen...

5 opmerkingen:

zusje zei

Ha "koude kant" familie in het warme Afrika,

Nu echt lekker op pad. Geniet ze, schrijf vooral veel op, fotografeer. In dit tempo weet je straks niet meer wat je nu gedaan hebt ;-)
Veel fun in de 4x4, Botswana Bush-bush.
Tja ik ben wel een beetje jaloers hoor. Ik ga maar eens een poepluier verschonen. Heeeel boeiend.


Hartelijk groet,
Marlies

Anoniem zei

Lieve kinderen,

Wat leuk om dit te lezen en te horen dat het goed gaat met jullie. Het is een raar idee dat jullie zo ver weg zitten en dat we jullie reis toch kunnen volgen.
Ma volgt de reis met de atlas in de hand.
Wij wensen jullie nog heel veel plezier en pas op voor de olifanten!

Veel liefs van pa en ma Ven

Anoniem zei

hee Dikkie Diks!
Wat heerlijk, "lots of nothing"... In Nederland is er geen stukje land zonder naam of eigenaar. Ik vind het geweldig dat we jullie zo goed kunnen volgen via de blog. Zo voelt het toch alsof jullie heel dichtbij zijn. Geniet lekker en tot blogs!
XXX DD2

Anoniem zei

Lieve kinderen,
Net jullie berichtje gelezen op Blocks. Wat een fantastisch idee dat je dat allemaal kunt meemaken .Jullie in het ..echie,, wij op de computer.Wij zijn redelijk ,,stinkend jaloers,,op jullie.Zucht.hier zijn we druk in de weer geweest met het tuintje achter in orde maken. Alles staat er weer gewassen en geschoren bij.Het weer is hier prima.21graden.En het wordt nog warmer.Ontvang liefs en groeten. Be carefull.Kus en Knufs. Pa en Ma

Anoniem zei

Hoi Frits en Regine,

Echt leuk om te lezen wat jullie allemaal gedaan hebben/gezien hebben. Ik ben jaloers. Lijkt me heerlijk die ruimte om je heen.
Geniet ervan. Heel veel plezier.
Groetjes
Sandra Hoek