Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

dinsdag 16 september 2008

Eindelijk nieuwe foto's!!


Petronas tower - KL

Kuala Lumpur!! Wij zijn hier veilig aangeland, weer zonder koffer, maar die is inmiddels gevonden -zeggen ze-. Een moderne stad, met supersnelle internetverbindingen. We hebben ons dus vanmorgen helemaal uitgeleefd en onze oude berichten over Java en Bali opgeleukt met vele mooie plaatjes. We hopen dat jullie ze ook mooi vinden.

Vandaag gaan we KL bekijken, morgen aan het einde van de middag vliegen we door naar Hong Kong.

6 opmerkingen:

zusje zei

Fifafantastico!!!
Prachtige foto's. Geeft weer meer beeld bij de dromen ;-)

Gr. Marlies

Anoniem zei

Prachtige foto's en jullie zien er allebei heel goed uit!!!
Ik kijk er naar uit om jullie weer in het echie te zien en de verhalen live te horen. Natuurlijk neem ik wel drop en sigaren mee voor een extra feestelijk weerzien.

Payt, wat fantastisch om ook een berichtje van jou te lezen! Je bent een kanjer.

Liefs, Amiek

Anoniem zei

Heerlijk om je gezicht weer eens op de foto's te zien en dan die kraters, prachtig!
Morgen een voorspoedige reis gewenst naar Honkong.
Liefs Pa en Ma.

F + R zei

Ha Ylse, we zijn op de LCC Terminal in KL, de pauperterminal dus en niet de chique waar KLM aanlegt :-) Veel plezier op Bali en dank voor je berichtje! Groet, Regine en Frits

Anoniem zei

Holy smekkers!! Wat een fantastische foto's zeg! Da's effe een ander uitzicht dan dat ik momenteel heb; stijgers met oranje gaas dat zorgt voor een dubieuze oranje gloed in onze keuken! En die foto in duikerstenue, geweldig hoor! Denk dat jullie nu in het vliegtuig zitten naar HK. Veel plezier and safe travelings! Dikke knufs, Geraldine

Anoniem zei

Hallo Frits en Regien,
Mooie foto's, prachtige verhalen, bijna zou ik wel even mee willen. Al weer 4 maanden onderweg, even een avondje met jullie een lekker glas wijn drinken zou leuk zijn, houden jullie tegoed. Ben benieuwd naar jullie China verhalen.
groeten vanuit Den Bosch.
Rinie, Mario en kids