Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

zaterdag 13 september 2008

PADI en mensen onderweg


Juf Tessa


Na een intensieve 6 dagen hebben we onze PADI Open Water gehaald! Dat betekent dat we nu zelfstandig mogen duiken tot 18 meter diepte. Vanmiddag de eerste zelfstandige duik zonder juf Tessa, maar met gids en twee andere gasten gemaakt. Het was prachtig. Onder andere een school tonijn boven ons gezien die in spiraalvorm rondzwom.

We hebben onderweg al veel leuke mensen ontmoet. Die mogen nu wel eens genoemd worden. Zoals Richard en Vera, een leuk Nederlands stel met wie we 2 zeer genoeglijke avonden hebben doorgebracht aan het Toba Meer op Sumatera. Richard, Vera wij verheugen ons erop jullie weer te zien als we terugkomen!

Dan Sam en Lindsey uit Hawaii, die we in Yogyakarta hebben ontmoet op een tour naar de Prambanan. We hebben erg met ze gelachen. Sam, Lindsey thanks for the lovely evening we spent in Via Via in Yogha!

2 jonge studenten, Estrade uit Frankrijk en Karim uit Marokko. We hebben met hen de Bromo en de Ijen vulkaan bedwongen. Estrade, Karim, thanks for all the fun we had and all good tips for our journey in China!

Dat is een van de leuke dingen van onze reis, mensen ontmoeten uit allerlei verschillende windhoeken van de wereld.

Maandag 15 september vliegen we naar Kuala Lumpur, blijven 2 nachtjes en gaan woensdag door naar Hong Kong. Daar treffen we Annemieke op zondag!

5 opmerkingen:

zusje zei

Gefeliciteerd met jullie Padi! Hopelijk kun je er later in je reis weer gebruik van maken. Doe de groetjes aan China van ons en safe happy traveling!

Gr Marlies

Anoniem zei

Mijn excuses voor de uitgebleven reactie tot nu toe (zowel jullie als jullie familie hartelijk bedankt voor de tekenen van leven in de vorm van kaarten, brieven en telefoontjes).

Jullie maken wat mee! Jullie hebben zelfs je duikbrevet gehaald, toe maar! Nog haaien of barracuda's gezien? Nu op weg naar Hong Kong. Ik herinner me dat er een pad is langs allemaal visstalletjes. Het is de bedoeling dat je in één van de "restaurants" aan het einde van de weg laat bereiden, verser dan vers.

Dit bericht kost me veel energie (ik kan met moeite typen en schrijven gaat al helemaal niet).

Lieve vrienden, jullie lijken een prima vakantie te hebben.

Groeten, Payt

Anoniem zei

Ha Regine en Frits!!!
Wat een prachtige verhalen. Genieten!!!!
Veel plezier verder op jullie reis en jammer dat we jullie net mis lopen in Bali want daar komen we donderdag aan. Zijn 17 sept om een uur of 6 in de ochtend op de airport van KL. Wie weet.
Veel groeten Nicht Ylse en Eric

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met jullie duikdiploma! Heel gaaf! Hele goede reis gewenst naar KualaLumpur en Hongkong. Dikke smakkerds, Geraldine

Anoniem zei

He Regine & Frits,

Eindelijk heb ik jullie opgespoord, en nog wel op mijn geboortegrond! Wat een prachtig avontuur en wat hebben jullie nog te gaan, zeg. Geniet ervan, ik doe dat van hieruit van jullie verslagen. Veel groeten, Peter KD