Op wereldreis 2008-2009

Op wereldreis 2008-2009

woensdag 8 oktober 2008

Van die dingen...




Even een berichtje tussendoor over allerlei zaken. Van onze vrienden Vera en Richard die wij in Sumatra aan het Toba meer hebben ontmoet kregen wij een leuke foto van ons gezamenlijk etentje, die ons inziens niet mag ontbreken op de blog. Leuk om daaraan weer even terug te denken. We hebben er erg goede herinneringen aan.

We zijn inmiddels alweer bijna een week in Beijing en zullen daar eind van de week nog uitvoerig over berichten. Wat ons tot nu toe in China erg is opgevallen is dat het overal boter bij de vis is, oftewel You pay now jah! Op het terras soms zelfs bij de bestelling: eerst betalen voordat ze ook maar iets voor je gaan halen.

Vandaag heb ik de kans gekregen om mijn goede vriend Payter weer eens in levende lijve te spreken. Dat deed ons beiden erg goed. Payter gaat langzamer vooruit dan hij heeft gehoopt en dat is erg zwaar. Binnenkort zal hij weer onder het mes moeten en daar ziet hij natuurlijk erg tegen op. Payter wij leven met je mee en spreken je snel weer!

En last but not least is Regine afgelopen week peettante geworden van Isabella. Een hele mooie baby van Jacqueline en Bianca. We hebben een hoop foto's gekregen, maar het is natuurlijk wel heel moeilijk dat je zover weg bent wanneer er zoiets prachtigs gebeurt.

3 opmerkingen:

zusje zei

Tja dat zijn zo van die dingen. Peettante worden op afstand..

Gefeliciteerd met dit ere-baantje!

Benieuwd naar het Beijing verslag ;-)

Jullie zien er stralend uit bij het etentje!

Gr Marlies

Anoniem zei

Lieve Kiek en Fritsken.
Geweldig al die foto,s van de kleine van Bianca en Jac. Wat een schatje. Voor jullie ook moeilijk dat je er nu niet naar toe kunt.

Kiek hart. dank voor het tel.tje. Jammer dat het iedere keer verbroken werd. Maar beter iets dan niets. Zijn vandaag op zoektocht geweest bij IKEA, Maandag ook al en we hebben het geld van IKEA nu op. Je ziet wel een keer wat we er voor gekocht hebben.

Bedankt voor alle foto,s mails blogger,s etc. Heel erg fijn. Genieten ervan. Be carefull Knufs eb Hugs van Pa en Ma Schol.

Anoniem zei

Hallo Marlies en Ernst en Kids

Even de Blog van Regine en Frits misbruiken om jou heel hart. te bedanken voor de belangstelling en leuke reactie's aan Reg.& Fr. bewezen HmmmAlles goed bij jullie?

Hart. groeten van Gerrit en Erna Scholten.